Με έμπνευση από την Άνοιξη και τη Μάνη
Ο chef του εστιατορίου ΜΑΝΗ ΜΑΝΗ εμπνεύστηκε τις νέες γεύσεις από την ΄Ανοιξη και όπως πάντα από τη Μάνη. Τα παραδοσιακά προϊόντα αυτού του εύφορου τόπου -ελιές, ελαιόλαδο, χυλοπίτες, μέλι, τραχανάς, σύγκλινο κ.α…- αποτελούν τη βάση της δημιουργικής κουζίνας που το εστιατόριο προσφέρει.
Το μαραθόρυζο με γαρίδες, το ριζότο με τρία είδη μανιταριών, οι χυλοπίτες με κοτόπουλο, φινόκιο, λιαστή ντομάτα και φρέσκο βασιλικό, το αρνάκι γάλακτος σε κενό αέρος με πουρέ αγκινάρας και σταμναγκάθι και άλλα εύγευστα πιάτα παντρεύουν την παράδοση με τη μοντέρνα εκτέλεση.
MANH MANH Φαλήρου 10, Μακρυγιάννη, Ακρόπολη
DELUXE points out : Σημαντικό ότι χρησιμοποιούν αρωματικά βότανα και μυρωδικά που στη μαγειρική αντικαθιστούν σταδιακά το αλάτι και τη ζάχαρη και μεγιστοποιούν το γευστικό αποτέλεσμα.
Ιωάννα Μαυρομάτη