NUXE Crème Fraiche de Beaute: To εντυπωσιακό re-launching
H Nuxe μας ξανασυστήνει την Crème Fraiche de Beaute και το επαναλανσάρισμα της συνοδεύεται από ισχυρά claims για ακόμη πιο άμεσα αποτελέσματα.
Με ανανεωμένες υφές και άρωμα, η Crème Fraiche de Beaute είναι ο νέος σύμμαχος της επιδερμίδας ενάντια στην ατμοσφαιρική ρύπανση. Προσφέρει συνεχή ενυδάτωση για 48 ώρες και προστατεύει από τις ευαισθησίες που προκαλούν οι ρύποι του περιβάλλοντος. Τα εργαστήρια της Nuxe προχώρησαν σε ένα μοναδικό συνδυασμό: Επτά γαλακτώδεις χυμοί (ακακία, μπιζέλι, πράσινο τσάι, αμύγδαλο, ρώμη, καρύδα, σόγια) σε συνδυασμό με το εκχύλισμα από κόκκινα φύκη της Βαλτικής εμπλουτισμένο με θαλάσσια άλατα και ιχνοστοιχεία, χαρίζουν στην επιδερμίδα μία αποτελεσματική άμυνα από τα αιωρούμενα σωματίδια και τα αυξημένα βαρέα μέταλλα που ολοένα αυξάνουν στον ατμοσφαιρικό αέρα των πόλεων.
H σειρά αποτελείται από 5 προϊόντα που προσφέρουν ενυδάτωση για 48h, ενισχύουν την φυσική παραγωγή υαλορουνικού οξέος και απευθύνονται σε διαφορετικές ηλικίες: την crème hydratante,την crème riche hydratante, to serum hydratant, την fluide crème hydratant και την masque hydratante
Το press event για την παρουσίαση της σειράς πραγματοποιήθηκε στο Life Gallery, στην Εκάλη. Ένας εντυπωσιακός διάκοσμος με το λογότυπο της Nuxe, και φρέσκες patisseries συνοδεία καφέ περίμενε τους δημοσιογράφους στο entrance του ξενοδοχείου.
Σχεδόν αμέσως ακολούθησε η παρουσίαση. Βγαίνοντας από την αίθουσα μία μικρή έκπληξη, περίμενε τις beauty editors, στον χώρο ακριβώς δίπλα στο εστιατόριο. Ο chef Γιώργος Τσούλης μαζί με το τμήμα μάρκετινγκ της μάρκας και την P.R εταιρεία είχαν στήσει ένα μικρό μεν, αλλά ευρηματικό “διαγωνισμό”: κάθε beauty editor έπρεπε να δημιουργήσει με φρέσκα υλικά- όπως κορνέ από σφολιάτα γεμιστό με crème fraiche, καραμέλα βουτύρου και σάλτσα κόκκινων φρούτων- το δικό της creation story πάνω στο πιάτο που έφερε την υπογραφή της Nuxe, αλλά και το δικό τους μικρό όνομα παραπλεύρως. Παρά το ελάχιστο του χρόνου οι δημιουργίες ήταν τόσο καλαίσθητες και εντυπωσιακές που ο chef το απέδωσε στην ενασχόληση των διαγωνιζομένων με την ομορφιά όλα αυτά τα χρόνια. Ακολούθησε το lunch με μία υπέροχη διακόμηση από φρέσκες συνθέσεις λουλουδιών.
Highlight: το επιδόρπιο beauty food με κύριο συστατικό την crème fraiche από τον Γιώργο Τσούλη
Ιωάννα Σαραντινού