Σαρακοστή με στιλ στη Μεγάλη Βρεταννία
Ένα ξεχωριστό πιάτο και νηστίσιμες λιχουδιές επιστρέφουν αυτή την εποχή στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.
Έως και τις 26 Απριλίου ο Chef de Cuisine Δημήτρης Μπούτσαλης ετοιμάζει για εσάς μια εξαιρετική σούπα κακαβιά με φρέσκα ψάρια και θαλασσινά στο GB Roof Garden Restaurant.
Επίσης, στο Winter Garden City Lounge θα μπορείτε, έως και τις 27 Απριλίου, να περάσετε ένα όμορφο απόγευμα, απολαμβάνοντας το αγαπημένο σας ρόφημα ή ένα ποτήρι γλυκό κρασί συνοδεία νηστίσιμων παραδοσιακών λουκουμάδων ή χαλβά.