Flavors of the Dodecanese στο Tudor Hall του King George
Γεύσεις και αρώματα από τα όμορφα Δωδεκάνησα πλημμυρίζουν μέχρι τις 30 Ιουνίου το εστιατόριο Tudor Hall, του King George Hotel.
Ο Chef de Cuisine Αλέξανδρος Κοσκινάς μας ξεναγεί σε ένα γευστικό ταξίδι στη συναρπαστική κουζίνα των Δωδεκανήσων με το νέο εποχιακό μενού «Flavors of the Dodecanese».
Η μοναδική αύρα της περιοχής και η πλούσια γαστρονομική ιστορία της μεταφράζονται σε 6 παραδοσιακές συνταγές και υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία γεύσεων και αρωμάτων.
Το μενού που έχει ετοιμάσει ο εξαιρετικός σεφ μοσχοβολάει από την αρχή μέχρι το τέλος Αιγαίο, καθώς κάθε πιάτο αντιστοιχεί και σε ένα νησί: Μιρμιζέλι (μια παραδοσιακή χωριάτικη σαλάτα με μελιτζάνα, παστές σαρδέλες και κοπανιστή) από την Κάλυμνο, ροδίτικα πιταρούδια με κρεμμύδι στο τηγάνι, χταπόδι στον φούρνο με πατάτες, θρούμπι και λεμόνι από την Κάρπαθο, κατσικάκι καπαμάς με ντομάτα, κανέλα και χοντρό μακαρόνι από την Πάτμο, ρεβυθοκεφτέδες με μυρωδικά και γιαούρτι από τους Λειψούς και παγωτό μελεκούνι με μπαχαρικά, πορτοκάλι και λευκό αμύγδαλο από τη Χάλκη.
Δοκιμάστε τα με θέα την Ακρόπολη μέχρι τις 30 Ιουνίου (καθημερινά 13.00-00.00).
Βασ. Γεωργίου 3
Σύνταγμα
Τηλ. 210-3330265
www.kinggeorgehotelathens.gr