The Royal Roof, Βar-Restaurant – Μοναδικό dinner με τη συμμετοχή γνωστών δημοσιογράφων & bloggers
Στον ξεχωριστό χώρο του The Royal Roof, Βar-Restaurant ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου, ένα υπέροχο dinner με τη συμμετοχή γνωστών δημοσιογράφων και blogger από τον χώρο του food & travel.
Με ένα strawberry bellini στο χέρι, ξεναγηθήκαμε στα δωμάτια και τις σουίτες του 4 αστέρων Royalty Hotel Athens , ενός νέου boutique hotel στην καρδιά της Αθήνας, μέλος της αλυσίδας Royalty Ηotel & Suites, σε ένα μοναδικό ταξίδι κομψότητας και αισθήσεων.
Ένα διατηρητέο κτίριο που χτίστηκε το 1936 και χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του 2ου παγκόσμιου πολέμου λόγω της καταπακτής του υπογείου του που οδηγεί σε διαφορετικές μνημειακές τοποθεσίες της Αθήνας ανακαινίστηκε με σκοπό την παροχή εξαιρετικών και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών , άνεσης, πολυτέλειας και χαλαρωτικής εμπειρίας στους επισκέπτες μας σε προσιτή τιμή.
Με τον καταξιωμένο chef Ηλία Σιτινά, ζήσαμε την ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία που προσφέρει στους πελάτες του The Royal Roof, Βar-Restaurant, με ένα μενού εμπνευσμένο από γεύσεις και αρώματα της ελληνικής φθινοπωρινής γης, την ζεστασιά ενός κυριακάτικου τραπεζιού και την διακριτική φινέτσα της διεθνούς μαγειρικής σκηνής στα πιάτα του.
Το μενού συνοδεύτηκε άψογα με οινικά αρώματα και νότες από το Roussas Οίνος Λευκός (Ποικιλίες: Μαλαγουζιά, Chardonnay)& το διεθνές βραβευμένο Roussas Οίνος Ερυθρός ( Ποικιλίες: Cabernet Sauvignon, Syrah) από το Κτήμα Roussas, με τον ιδιόκτητο αμπελώνα του την περιοχή «Βράχος» του όρους Όθρυς στην Κεντρική Ελλάδα.
Η βραδιά ντύθηκε ηχητικά με σύγχρονες μουσικές επιλογές από DJ και έκλεισε με την ανανέωση του ραντεβού μας, με το υψηλής ποιότητας service που απολαύσαμε στην φιλόξενη αγκαλιά του The Royal Roof, Βar-Restaurant που φιλοδοξεί να μπει στη λίστα των πιο hot meeting point των Αθηναίων.