Καλοκαιρινές γεύσεις της Αθήνας
Στο κέντρο της Αθήνας, στην πισίνα του Radisson Βlu Park Hotel οι γευστικές δημιουργίες του Γιάννη Λιόκα συναγωνίζονται τη μαγευτική θέα προς την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό. Μediterranean fusion cuisine με υπέροχα πιάτα όπως το λαβράκι με την απαλή mousse από σουπιά, η ελληνική σαλάτα με τα πολύχρωμα ντοματίνια, το δροσερό tartare σολωμού, το αρωματικό μαστέλο Xίου, οι ταλιατέλες pomodoro και το μεσογειακό black code συγκαταλέγονται στις πιο ξεχωριστές γαστριμαργικές επιλογές της πόλης μας. Αφήστε χώρο και για τα γλυκά που αποτελούν μία υπέροχη έκπληξη!
http://www.radissonblu.com/hotel-athens
Ιωάννα Μαυρομάτη