25 χρόνια L’École du Grand Chocolat Valrhona
Σημείο αναφοράς για την ποιότητα και τη δημιουργικότητα του οίκου Valrhona αποτελεί η L’ École du Grand Chocolat Valrhona, που φέτος γιορτάζει τα 25 χρόνια λειτουργίας της. Η διεθνής φήμη της σχολής που ιδρύθηκε το 1989 από τον Frédéric Bau στην Tainl’ Hermitage (έδρα της Valrhona από το 1922), οδήγησε την κορυφαία σοκολατοποιία του κόσμου να δημιουργήσει δύο καινούρια τμήματα: στο Τόκιο το 2007 και στο Παρίσι το 2009. Ο Frédéric Bau υπήρξε ανέκαθεν ένας ζαχαροπλάστης με όραμα και πάθος. Σήμερα είναι ο διευθυντής δημιουργικού της Valrhona.
Υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο στην École du Grand Chocolat Valrhona εκπαιδεύονται περίπου 1000 επαγγελματίες απ’ όλο τον κόσμο.
Η επέτειος των 25 χρόνων της L’École du Grand Chocolat Valrhona σηματοδοτείται και από τα εγκαίνια της νέας σχολής που ξεκίνησε τη λειτουργία της στη Νέα Υόρκη και τα πρώτα μαθήματα της οποίας ξεκινούν στις 22 Σεπτεμβρίου. Είκοσι χρόνια αφότου το brand της Valrhona πέρασε στην αμερικάνικη ήπειρο, η νέα σχολή στην καρδιά της Νέας Υόρκης καταδεικνύει την αξία της εταιρείας, των προϊόντων της και τον σημαντικό της ρόλο στη γαστρονομία.