To concept του Surf and Turf στη Μύκονο
Μία νέα πρόταση έκανε αυτό το καλοκαίρι την εμφάνισή της στη Μύκονο. Πρόκειται για το ΙΝΥΑΜΑ, το εστιατόριο που φέρνει στο νησί το διεθνές concept του surf and turf, δηλαδή το συνδυασμό άριστου μοσχαρίσιου κρέατος και των φρεσκότερων θαλασσινών, σε ένα περιβάλλον με έμπνευση από τη Νότιο Αφρική, γήινα χρώματα, νησιώτικη διάθεση και διεθνές προσωπικό.
Πίσω από το νέο εστιατόριο βρίσκεται το διεθνές group εστίασης με έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Food Fund International το οποίο κάνει «απόβαση» για πρώτη φορά στη Μύκονο και για δεύτερη στην Ευρώπη, μετά το Λονδίνο, ενώ executive chef του ΙΝΥΑΜΑ είναι ο πολυβραβευμένος Έκτορας Μποτρίνι, του οποίου η συνεργασία με το FFI μετράει ήδη αρκετά χρόνια.