St’ Astra της γεύσης
Οι gourmet επιλογές του Γιάννη Λιόκα εμπνέονται από τη μαγευτική θέα σε Ακρόπολη και Λυκαβηττό για να δημιουργήσουν και πάλι ξεχωριστούς γευστικούς προορισμούς. Mediterranean fusion κουζίνα με πιάτα όπως το λαβράκι με πουρέ αγκινάρας, μαύρο ταραμά και confit ντομάτας, αλλά και το αρωματισμένο φιλέτο με μανιτάρια porcini μας υποδέχεται και αυτό το χειμώνα St’ Astra. Μία μικρή έκπληξη περιμένει τους sushi lovers με την ανανεωμένη εκδοχή των nigiri και maki plateaux. Η συμβουλή του DELUXE: κρατήστε χώρο για τη συνέχεια και παραδοθείτε στη γλυκιά αποπλάνηση του κλασικού πλέον millefeuille ή της τάρτας λεμόνι με μαρέγκα και gel φράουλας.