Food & Jazz
Οι Πέμπτες που αγαπήσαμε συνεχίζουν και τον καινούριο χρόνο στο SIMUL gastronomic situ με jazz σχήματα για μοναδικά γευστικές βραδιές. Kάθε 2η Πέμπτη του μήνα η πιο όμορφη γειτονιά της Αθήνας, στην Υψηλάντου 63 στο Κολωνάκι, προσφέρει έναν κομψό συνδυασμό μοντέρνας κουζίνας του κόσμου με νέες γεύσεις από τον σεφ Νίκο Θωμά και live jazz από αναγνωρισμένα σχήματα (Πέμπτη 09 Φεβρουαρίου και Πέμπτη 09 Μαρτίου).
Συνοδεία jazz μελωδιών απολαμβάνουμε τη νέα γεύση Τηγανητό ραβιόλι με άγρια χόρτα, καμένο κατσικίσιο τυρί, γλυκά τοματίνια και μυρωδικά, το Τατάκι από μοσχαρίσιο κόντρα με γλυκιά σόγια, μαγιονέζα γουασάμπι και αγγούρι τουρσί, τα Χειροποίητα ζυμαρικά με μανιτάρια σιτάκε αυγοτάραχο και μοσχολέμονο, την Τριλογία αρνιού με καλαμπόκι και σάλτσα από τον ζωμό του καθώς και το νέο Εκμέκ φιστίκι για γλυκιά ολοκλήρωση.
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 18:00 – 24:00 ~ Κυριακή κλειστά
Υψηλάντου 63, Κολωνάκι
210 7224737
email:info@simul.gr
www.simul.gr