Τα 4W της ελληνικής γαστρονομίας
What? Mε το σύνθημα “a week of food and wine culture” το Sani Resort φιλοξενεί για μια ακόμα χρονιά τον διαγωνισμό γαστρονομίας Sani Gourmet. Με τις συνταγές της νέας ελληνικής δημιουργικής κουζίνας να μοιράζονται στα πέντε εστιατόρια του ξενοδοχείου, το Sani Gourmet ανοίγει ξανά τον διάλογο μεταξύ παραδοσιακής και νεωτεριστικής πρακτικής. “Ποια είναι η σύγχρονη ελληνική κουζίνα”; είναι το ερώτημα στο οποίο καλούνται να απαντήσουν με τα πιάτα τους οι δεκατέσσερις διακεκριμένοι chefs που συμμετέχουν.
Who? Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Παρίκος, Κωνσταντίνος Φιλίππου, Herve Pronzato, Γιώργος Χατζηγιαννάκης- Νίκος Μπούκης, Πολυχρόνης Δαμαλάς, Στωτήρης Ευαγγέλου, Δημήτρης Μαυρίκος, Νίκος Κατσάνης, Δημήτρης Μαυρίκος, Χρύσανθος Καραμολέγκος, Μιχάλης Λυτρίβης, Άρης Τσανακλίδης, Νίκος Μιχαήλ, Ξενάκης Γκίκας.
When? Από τις 11-20 Μαίου στο Sani Resort, Κασσάνδρα Χαλκιδικής
Why? Γιατί ο τουρισμός και η γαστρονομία για την Ελλάδα οφείλουν να είναι η “βαριά” μας βιομηχανία
Βεατρίκη Θεοδωράτου
www.sanigourmet.gr