Flower Gastronomy
Η χρήση των λουλουδιών στην κουζίνα χρονολογείται εδώ και χιλιάδες χρόνια, με την πρώτη καταγεγραμμένη αναφορά να ανάγεται στο 140 π.Χ., όμως μόλις τα τελευταία 10 χρόνια η μοντέρνα γαστρονομία υπογραμμίζοντας την eco friendly διάθεσή της προτείνει όλα και περισσότερες ευφάνταστες αλμυρές και γλυκές δημιουργίες. Τα άνθη του νεροκάρδαμου, οι πανσέδες, η μολόχα, το τριαντάφυλλο και οι βιολέτες είναι ίσως τα πιο αγαπημένα λουλούδια που τρώγονται δίνοντας μία νότα φαντασίας και natural αισθητικής στις κουζίνες όλου του κόσμου.
Κάτια Μηλιαράκη