GOODLIFE, TASTE & STYLE
Μεσημέρια Κυριακής στο Sale & Pepe
DELUXE Magazine 21 Φεβρουαρίου 2012
Mάθαμε ότι το Sale et Pepe στο Κολωνάκι είναι πλέον ανοιχτό και Σαββατοκύριακο μεσημέρι. Ο Ivan Ottaviani υπόσχεται ένα menu symposium και εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε ανάμεσα σε απολαύσεις της ιταλικής γαστρονομίας όπως Carpaccio μοσχαρίσιο με μανιτάρια, Prosciutto Culattelo με fettuccine από λευκά σπαράγγια ή Tagliata από bistecca fiorentina με πατάτες αρωματισμένες με δενδρολίβανο… Τελικά η όρεξη δεν έρχεται μόνο τρώγοντας αλλά και γράφοντας..!
Ιωάννα Μαυρομάτη
Σχετικές αναρτήσεις
Ο οίκος METAXA παρουσιάζει τη νέα έκδοση του Metaxa Angels’ Treasure Single Cask Strength!
Το μοναδικό εστιατόριο στην Ελλάδα με 2 αστέρια MICHELIN & 1 MICHELIN Green Star for Sustainable Gastronomy και για το 2024!
9 άμεσοι τρόποι να βελτιώσεις το Κάρμα σου
Ζήστε τη Μαγεία των Γιορτών στο St. George Lycabettus!
Αναβαθμίστε το εορταστικό σας τραπέζι επιλέγοντας την υπηρεσία catering του NJV Athens Plaza!
Elena’s Day Spa – Ο Παράδεισος της Ομορφιάς: Καινοτομία και Πολυτέλεια σε 3 Βήματα