Νέες γεύσεις για το Abovo Restaurant
Το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο εστιατόριο Abovo στην Πλατεία Κεφαλαρίου στην Κηφισιά, ανανεώνει το μενού του
με 7 νέα πιάτα, πάντα με την υπογραφή του διακεκριμένου σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου.
Την λίστα με τα πρώτα πιάτα συμπληρώνουν:
Τα αρνίσια γλυκάδια: Με κρέμα πατάτας και σάλτσα από βασιλομανίταρα
Το κονσομέ καβούρι: Με πράσινο μήλο και τραγανά dumplings
To ορτύκι: Με ριζότο αχλάδι, γκοργκοτζιόλα και βινενγκρέτ φουντούκι
Οι καραβίδες: Ψητές σε λευκό σαγανάκι με φινόκιο και γραβιέρα
Τις επιλογές με τα κυρίως συμπληρώνουν:
Το καλκάνι: Φιλέτο με λάχανο τουρσί, αγκινάρα Ιερουσαλήμ και βινεγκρέτ βουτύρου
Η σφυρίδα: Φιλέτο με σελινόριζα και σάλτσα στο ζουμί της
Ο κόκορας: Φιλέτο με πουρέ από παστινάκι, νεαρό pak chol και σάλτσα στο ψήσιμό του
Φυσικά θα βρείτε τα αγαπημένα «φουά γκρα», «καπνιστό χέλι», «τόνος τατάκι» και το «διάφραγμα», αλλά και το καθιερωμένο «καλωσόρισμα» με «το αυγό» – για την αρχή του δείπνου σας, εμπνευσμένο από τον τίτλο του εστιατορίου «Αbovo» που σημαίνει «από την αρχή». Πρόκειται για παραλλαγή του παραδοσιακού καγιανά.
Συνοδεύστε κάθε πιάτο του μενού, μέσα από την cocktail list για cocktail paring. Εναλλακτικά, επιλέξτε μία από τις δεκάδες ετικέτες κρασιού, από την ανανεωμένη κάβα.
Επιπλέον, σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε ένα custom menu degustation 5 πιάτων (2 πρώτων, 2 κυρίως και ένα επιδόρπιο), στην τιμή των 42 ευρώ.
Abovo Restaurant
Κολοκοτρώνη 37, 1ος όροφος, Κεφαλάρι, τηλ: 210 8015324 / www.abovo-restaurant.gr
OPEN: Δευτέρα με Σάββατο, 20:00 – 24:30