Σεπτέμβρης στο Μάνη Μάνη
Από το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου το εστιατόριο ΜΑΝΗΜΑΝΗ επιστρέφει με νέες προτάσεις και παλιές, αγαπημένες συνταγές και σας υπόσχεται γευστικές βόλτες σε αυθεντικές μανιάτικες απολαύσεις.
Γευθείτε ελληνικές δημιουργίες που ακροβατούν περίτεχνα ανάμεσα στην παράδοση και τη μοντέρνα κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Φουρούλη, στο γνωστό και οικείο νεοκλασικό της Οδού Φαλήρου, στην καρδιά της Αθήνας δίπλα από το Μουσείο της Ακρόπολης.
Προτείνουμε Φέτα τυλιγμένη σε φύλλο κανταΐφι με μέλι και σουσάμι, μία αλμυρή και ταυτόχρονα γλυκιά έκπληξη, Κολοκυθοκεφτέδες αρωματισμένους με δυόσμο και αφρό από πικάντικο γιαούρτι, Μαυρομάτικα φασόλια με γαύρο μαρινάτο και ζελέ λεμονιού και Φακές σαλάτα με φρέσκια ρίγανη & σύγκλινο Μάνης σε σάλτσα εσπεριδοειδών. Ακόμα, την ομώνυμη σαλάτα ΜάνηΜάνη με μαρούλι, ρόκα, vinaigrette λιαστής τομάτας και μανούρι αλλά και τα παραδοσιακά Μπιφτεκάκια με κρέμα καπνιστής μελιτζάνας, πίτα & σάλτσα πικάντικου γιαουρτιού που μετράνε και τα δύο οχτώ χρόνια γευστικής προτίμησης από τους φίλους του εστιατορίου.
Νέες αφίξεις στα κυρίως πιάτα… το Λαυράκι με βλήτα, πουρέ σελινόριζας και σάλτσα αγριομάραθου και ο Μουσακάς με λαχανικά σχάρας και κρέμα καπνιστής μελιτζάνας. Το γνωστό και φημισμένο Ψαρονέφρι με μανούρι και σύκα σε σάλτσα από μέλι & αμύγδαλα και το Μαραθόρυζο με γαρίδες & σάλτσα από μαύρο μελάνι σουπιάς παραμένουν αφού έχουν αγαπηθεί από τους φίλους του ΜΑΝΗΜΑΝΗ.
Η κάρτα του εστιατορίου παρουσιάζει δέκα προτάσεις σε ορεκτικά, τέσσερις προτάσεις σε σαλάτες, δώδεκα γεύσεις για κυρίως πιάτα και τρία γλυκά με χρήση παραδοσιακών προϊόντων της Μάνης και αγνών πρώτων υλών της Ελλάδας.