Abovo – Χειμώνας με δυνατές γεύσεις
Ο Μιχάλης Νουρλόγλου έκλεισε ήδη ένα χρόνο στο ατμοσφαιρικό Abovo, στην πλατεία Κεφαλαρίου, με εμπνευσμένη δημιουργικότητα αλλά και ξεκάθαρη προσέγγιση με βάση την απόλαυση.
Πιάτα όπως το κριθαρότο με γαρίδες Αμβρακικού, το καπνιστό χέλι με πουρέ παντζάρι, το μοναδικό μοσχαρίσιο διάφραγμα και ο φρέσκος Ελληνικός νόστιμος τόνος τατάκι με ζεστή σάλτσα αβοκάντο, ήδη έχουν αρχίσει να γράφουν ιστορία!
Για τον φετινό χειμώνα ο Μιχάλης αποφάσισε να μας συναρπάσει γευστικά μέσα από τη δύναμη της απλότητας με πιάτα όπως:
• Χοιρινό Κοντοσούβλι με λαχανικά σχάρας και πιπεριές piquillos
• Φετουτσίνι με μοσχαρίσια ουρά και γραβιέρα Κρήτης
• Ριγκατόνι Καρμπονάρα με “Home Made” Bacon και βιολογικά αυγά
• Mοσχαράκι γάλακτος με λαχανικά και τυρί machego
• Κόκορας με καρότο και σάλτσα από το ψήσιμό του
• Μοσχαρίσιο φιλέτο με φρέσκα μανιτάρια, πολέντα και τρείς σάλτσες
που υπόσχονται γευστικές συγκινήσεις αλλά και ανατροπές, αφού η φαινομενικά απλή λογική τους, δεν προϊδεάζει για τη μοναδική γευστική απόλαυση που ακολουθεί, ως αποτέλεσμα βέβαια της τεχνικής του Chef αλλά και του μοναδικού ΒΒQ “Robata Grill”!
Η κουζίνα του Μιχάλη συνοδεύεται και με μία πλούσια λίστα κρασιών από τον Ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, με πολύ ωραίες επιλογές σε ποτήρι από 5 ευρώ, που συνδυάζονται υπέροχα με τα νέα πλατό Ελληνικών τυριών και αλλαντικών, τα απίθανα cocktails της mixologist Μυρσίνης Σπανέλη, αλλά και τα επιδόρπια που ετοιμάζει ο Chef, αφού ο ίδιος είναι και pâtissier!
Το Abovo Restaurant με την πιο ατμοσφαιρική βεράντα του Κεφαλαρίου αλλά και την εντυπωσιακή open κουζίνα του, συνεχίζει να μαγεύει όλες τις αισθήσεις!
ABOVO Restaurant
Λειτουργεί καθημερινά πλην Κυριακής από τις 8:00μ.μ. έως τις 00:30.
Κολοκοτρώνη 37, 14671 Κηφισιά, τηλ.: 210-8015325
www.abovo-restaurant.com