In-situ γεύση
H νέα γαστρονομική τοποθεσία στο Κολωνάκι ονομάζεται Simul. Ο Chef Νίκος Θωμάς, που τον γνωρίσαμε από κοντά, μας εντυπωσίασε με το πάθος του για τα φρέσκα υλικά -όπως τα ψάρια που φθάνουν ολόφρεσκα από την Εύβοια-, αλλά και για μία πρωτοποριακή κουζίνα που ισορροπεί ανάμεσα στις διεθνείς επιρροές και τη δημιουργικότητα της ημέρας. Από τα πρώτα και τα κρύα πιάτα ξεχωρίσαμε το ceviche με ψάρι ημέρας, λάιμ και αφράλα από τα Κύθηρα, το tartare από μοσχαρίσιο κόντρα με κρέμα wasabi, σχοινόπρασο soya και σουσάμι, το κινόα με άγρια μανιτάρια κόλιανδρο και vinegrette ταχίνι και από τα κυρίως τον κρασάτο κόκορα με τραχανά και παλαιωμένη γραβιέρα. Όταν έφθασε η ώρα του γλυκού, η αληθινή γεύση του cheesecake με μύρτιλα έκλεισε απολαυστικά τη γευστική μας συνεδρία!