Tudor Hall goes raw
Με έμφαση στα αγνά και φρέσκα υλικά, το εστιατόριο Tudor Hall επανέρχεται με μια νέα γαστρονομική πρόταση για τις ημέρες της Σαρακοστής. Ένα πρωτότυπο μενού με τίτλο «Tudor goes raw» και πιάτα χωρίς θερμική επεξεργασία, δίνει την ευκαιρία να γευτούμε όστρακα, ψάρια και κρέατα στην αυθεντική τους μορφή. Πρόκειται για συνταγές εκτελεσμένες με τα πιο φρέσκα υλικά που η γεύση τους σίγουρα θα σας εκπλήξει.
Το εστιατόριο, στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου King George, σας προσκαλεί να γευτείτε δροσιστικά και ελαφριά πιάτα, όπως στρείδια στον πάγο με λεμόνι ή αιγαιοπελαγίτικο λαυράκι καρπάτσιο με ντομάτα, μαντζουράνα και ελιές. Για τους γαστρονόμους, ο Executive Chef Σωτήρης Ευαγγέλου συμπεριλαμβάνει στο μενού ‘beef’ καρπάτσιο με βινεγκρέτ τρούφας, αλλά και ‘steak’ ταρτάρ με πατάτες τηγανητές.
Ο επίλογος του μενού, φυσικά ταιριάζει απόλυτα με τη διατροφική του φιλοσοφία, κλείνοντας το γεύμα/δείπνο με μία λεπτή γεύση, όπως το καρπάτσιο ανανά με κρέμα λευκής σοκολάτας, μοσχολέμονο και σορμπέ μάνγκο με δυόσμο, αλλά και μαριναρισμένες φράουλες σε σιρόπι βανίλιας με ξύδι ‘xeres’, στρόιζελ αμυγδάλου και σορμπέ γιαούρτι.
http://www.kinggeorgeathens.com/TudorHall