Un festival tres delicieux
To 4ο Φεστιβάλ Γαλλικής Γαστρονομίας, υπό την αιγίδα της Γαλλικής Πρεσβείας, είναι πλούσιο σε εκδηλώσεις και καινοτομίες. Για έναν ολόκληρο μήνα από τις 21 Μαΐου έως τις 21 Ιουνίου η γεύση συναντά την τέχνη σε υπέροχα art de la table, ateliers γεύσεων, γαλλικά μενού, γευσιγνωσία γαλλικών κρασιών, λογοτεχνική εκδήλωση -”cafe litteraire” με τη συμμετοχή συγγραφέα από τη Γαλλία-, φιλανθρωπικό gala και ιστορικές αναδρομές στον κόσμο της γαστρονομίας. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων διοργανώνεται την Παρασκευή 13 Ιουνίου στις 17.00 στο Sofitel Athens Airport σεμινάριο ζαχαροπλαστικής που απευθύνεται στο πλατύ κοινό, αλλά και σε επαγγελματίες. Προσκεκλημένος ο γνωστός maitre ζαχαροπλαστικής Sebastien Serveau.
Πληροφορίες για το φεστιβάλ: www.sogallika.com και για το σεμινάριο ζαχαροπλαστικής στο τηλ:210-6017650