Νικόλας Σακελλαρίου – A tasteful new year!
Οι νέοι κανόνες entertainment επιβάλλουν επιστροφή στο σπίτι. Το DELUXE ζήτησε από 3 experts να οργανώσουν το τέλειο deluxe party, αποκωδικοποιώντας τα μυστικά του σωστού καλέσματος!
Λάτρης της μαγειρικής σπούδασε Τεχνικός Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης, δίπλα σε διακεκριμένους και καταξιωμένους Chef.
Παρά τη νεαρή του ηλικία έχει εργαστεί σε μεγάλα ξενοδοχεία της Ελλάδας και της Κύπρου, καθώς και σε κορυφαία εστιατόρια ανά την Ελλάδα. Έγινε γνωστός μέσα από τη συνεργασία του με τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ είχε και τη δική του διαδικτυακή εκπομπή. Οι συνταγές που προτείνει; Πολλές, διαφορετικές και όλες επιτυχημένες!
Πρόσφατα ο Νικόλας Σακελλαρίου γύρισε από τη Μύκονο, όπου ήταν chef ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται κυρίως ως consultant private chef.
Για τα φετινά Χριστούγεννα επιμένει στη… ζάχαρη. Ως νέος μπαμπάς, όσο να είναι έχει ένα μεγαλύτερο δικαίωμα στη γλύκα!
Πώς θα ήταν για εσάς το ιδανικό μενού για το χριστουγεννιάτικο πάρτι;
Προσωπικά η οικογένεια και οι φίλοι συνθέτουν το καλύτερο «μενού» στα χριστουγεννιάτικα τραπέζια. Οι γεύσεις σίγουρα θα είναι κάτι κλασικό όπως γαλοπούλα, χοιρινό με αποξηραμένα φρούτα και πράσινες σαλάτες με ρόδι και τυριά.
Ποια κλασική χριστουγεννιάτικη συνταγή σκέφτεστε να «πειράξετε» φέτος;
Γενικά τις χριστουγεννιάτικες συνταγές δεν θέλω να τις «πειράζω», αφού είναι γεμάτες μυρωδιές και αναμνήσεις από το παρελθόν.
Τα Χριστούγεννα έχετε μεγαλύτερη αδυναμία στις γλυκές ή στις αλμυρές γεύσεις;
Δεν μπορώ να αντισταθώ στα μελομακάρονα. Ειδικά σε αυτά με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος.
Με ποια γεύση θα θέλατε να υποδεχθείτε το νέο έτος;
Σίγουρα θα ήθελα να έχει γλυκιά γεύση… σοκολατένια!
Διαβάστε περισσότερα στο DELUXE magazine που κυκλοφορεί δωρεάν σε επιλεγμένα σημεία, ή πατώντας ΕΔΩ.
Διαβάστε επίσης: Ζωή Κρονάκη – Xmas sound better with her!