Γεύσεις γιορτής στο Τιτάνια
Με μοναδική θέα σε Ακρόπολη και Λυκαβηττό, υπέροχες γεύσεις και ζεστό εορταστικό σκηνικό το ξενοδοχείο Τιτάνια φιγουράρει στις τοπ επιλογές των φετινών ρεβεγιόν της πόλης!
Το ξενοδοχείο Τιτάνια ετοιμάζει το πιο ζεστό σκηνικό του για τις γιορτές στην υπέροχα στολισμένη αίθουσα του Olive Garden με την πιο διάσημη και πανοραμική θέα της Αθήνας και μας καλεί να απολαύσουμε τα πιο γευστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην καρδιά της πρωτεύουσας, με τα προσεγμένα μενού του! Το εντυπωσιακό εστιατόριο στον 11ο όροφο του ξενοδοχείου, μας προσκαλεί να απολαύσουμε δυο μοναδικά σε γεύση, αισθητική και πολυτέλεια ρεβεγιόν –την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς-, καθώς και ένα ατμοσφαιρικό New Year’s brunch για την πρώτη μέρα του χρόνου, υπό τους ήχους ελληνικής και ξένης ζωντανής μουσικής.
Για τις γιορτινές αυτές βραδιές και το πρωινό της Πρωτοχρονιάς το ΤΙΤΑΝΙΑ προσφέρει, έκπτωση 50% για παιδιά 5-10 ετών, καμία χρέωση για παιδιά κάτω των 5 ετών και δωρεάν θέσεις στάθμευσης στο parking του ξενοδοχείου.
Ξενοδοχείο Τιτάνια, Πανεπιστημίου 52
Τηλ. επικοινωνίας 210 3326000
Ready to taste
(…μελετήσαμε τα εορταστικά μενού και ξεχωρίσαμε μερικά από τα πιάτα)
- Χήνα Ψητή Παραδοσιακή Γέμιση με Ξηρούς Καρπούς, “Strudel” με Γλυκοπατάτα και Σταφίδες, Σάλτσα Μαύρης Τρούφας | “Saint Nectaire” Μαρμελάδα Ροδιού, Τραγανό Τσουρέκι, Βλαστοί Νεροκάρδαμου | Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Σοκολάτας “Valrhona” με “Κορμό” Κάστανου, Σάλτσα Μάνγκο με Φρούτα του Πάθους από το Christmas Menu
- Κανελόνι Αστακού “Thermidor”, Κρέμα Κόκκινης Κολοκύθας, Πράσινα Σπαράγγια, Σάλτσα από το Όστρακο του |“Roast Beef Black Angus”, Τάρτα Άγριων Μανιταριών, Πουρέ Γλυκοπατάτας, Γκλασαρισμένα Δαμάσκηνα, Σάλτσα “Vinsanto” | “Blue Stilton” Αχλάδι Ποσέ και Σταφίδες σε Σαμιώτικο Κρασί, Τραγανό Φύλλο Μπακλαβά από το Menu Πρωτοχρονιάς
- Καπνιστός και μαρινέ σολομός με ξύσμα lime σχινόπρασο και μπρικ | Ρολό γαλοπούλας με δαμάσκηνα, βερίκοκα, φουντούκια και κάστανα | Στήθος πάπιας με αποξηραμένα σύκα και μαρμελάδα ροδιού | Πουρές γλυκοπατάτας με κόκκινη κολοκύθα και άρωμα μοσχοκάρυδου | Lemon pie με κάστανο και ψημένη μαρέγκα |Κορμός σοκολάτας με κάστανο και τριμμένη βάφλα | “Mille feuille” με τριλογία από σπιτικές κρέμες και σάλτσα με φρούτα του δάσους από το Menu Brunch Πρωτοχρονιάς