“Ελληνικά Δημιουργικά”
Με μνήμη ελληνική, κουζίνα δημιουργική και υλικά από τα εδάφη και τις θάλασσες της Ελλάδας το εστιατόριο Cibus, της Αίγλης Ζαππείου, εγκαινιάζει την άνοιξη με την πρόταση του chef Δημήτρη Δημητριάδη για ένα menu degustation με άρωμα Ελλάδας, που μπορείτε να απολαύσετε κάθε Τετάρτη με fix τιμή τα 35€. Η πρόταση του εστιατορίου συμβαδίζει με την φιλοσοφία λειτουργίας του που βασίζεται στην στιλάτη αισθητική, την παροχή ποιοτικής και ταυτόχρονα οικονομικά προσιτής κουζίνας, δίνοντας στα υλικά ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας μια δημιουργική διάσταση με ανεβασμένες γεύσεις που δεν χάνουν σε τίποτα την ελληνικότητα τους.
Το Εστιατόριο Cibus είναι ανοιχτό κάθε βράδυ (εκτός Δευτέρας και Κυριακής) και Κυριακές μεσημέρι.
Kήπος Ζαππείου ( είσοδος από Βας. Όλγας),
Τηλ:210 3369364, 210 3369300
www.aeglizappiou.gr