Ελληνική παράδοση στο ιταλικό Frankie
Πώς συνδυάζεται η ιταλική κουζίνα με την ελληνική παράδοση;
Η λατρεμένη γεύση της ιταλικής κουζίνας συνδυάζεται μοναδικά με την ελληνική παράδοση στο Frankie για τις ημέρες της Τσικνοπέμπτης και της Καθαράς Δευτέρας. Επισκεφθείτε το νέο ιταλικό farm-to-table bistro των nice n easy στο Κολωνάκι, και θα έχετε την απάντηση σερβιρισμένη στο πιάτο σας!
Το Frankie προ(σ)καλεί αυτούς που οι γευστικές αναζητήσεις τους πηγαίνουν πέρα από την κλασσική παραδοσιακή κουζίνα, σε μια γαστρονομική περιήγηση με πιάτα που συνδυάζουν αρμονικά την ελληνική με την ιταλική κουζίνα.
Για την Τσικνοπέμπτη γευθείτε Πορτσέτα με σπαστές πατάτες και λεμονοθύμαρο, Καρέ γαλλικής κοπής στον ξυλόφουρνο με κρούστα μυρωδικών και τσιγαριαστό σταμναγκάθι, Βistecca fiorentina με λάδι τρούφας και baby πατάτες. Ενώ για την Καθαρά Δευτέρα επιλέξτε ανάμεσα σε Χταπόδι με σιναπόσπορο και φρεγκολα με χειμωνιάτικα λαχανικά, Μπακαλιάρο με πράσα και πράσινες ελιές, Μύδια αχνιστά με καυκαλήθρες και μυρώνια και Καλαμάρι σχάρας με κινόα και πέστο βασιλικού.
Απολαύστε τις δυο ιδιαίτερες ημέρες της ελληνικής παράδοσης στο Frankie, το bistro με τον ξυλόφουρνο στο ισόγειο και την ανοιχτή κουζίνα στο δεύτερο επίπεδο, την ρουστίκ αισθητική και τη νοσταλγική vintage ατμόσφαιρα που σας ταξιδεύει.
Σκουφά 42, Κολωνάκι
210 3647052