Cucina esclusiva
Από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνιση του στην αθηναϊκή food society το arte bar cafe restaurant Gallo Nero του ξενοδοχείου Park έκλεψε τις εντυπώσεις… Και δεν είναι μόνο το urban nature style στη διακόσμηση του ανανεωμένου Park που το κάνει τόσο δημοφιλές, αλλά και οι μοναδικές γαστριμαργικές δημιουργίες του chef Gian Luca Barlucchi. H cult φιγούρα του, οι αυθεντικές συνταγές από την πατρίδα του, τη μαγευτική Τοσκάνη, και η μακρόχρονη θητεία του στο πολύ γνωστό εστιατόριο Bandanna της Μυκόνου, αποτελούν εγγύηση γεύσης. Ωστόσο, η επιτυχία του Gallo Nero δεν βρίσκεται μονάχα στο ανανεωμένο look του διάσημου ξενοδοχείου των Αθηνών, ή στα γευστικά πιάτα που σερβίρονται στο εστιατόριό του, αλλά στο συνδυασμό όλων αυτών με καλές τιμές. Γιατί σε μια χώρα όπου exclusive και expensive είναι το ίδιο και το αυτό, νομίζω πως τα εύσημα πρέπει να δίνονται σ’ εκείνους που καταφέρνουν να προσφέρουν σε όλους εμάς έναν χώρο με chic αισθητική, όπου μπορούμε να τρυπώνουμε κάθε στιγμή της ημέρας και ν’ απολαμβάνουμε ποιοτικά πιάτα και υπηρεσίες σε λογική value for money.
Όλα αυτά μπορεί να μοιάζουν σε μερικούς υπερβολικά, η αλήθεια, ωστόσο, είναι πως απλώς περιγράφουν την πραγματικότητα, χωρίς καμία προσπάθεια εξιδανίκευσης. Γιατί στο Gallo Nero μπορείτε ν’ απολαύσετε pizza με ολόφρεσκα λαχανικά και κάθε λογής αλλαντικά μόνο με 8,50€ ή λαχταριστά spaghetti με 7,50€ και φυσικά τη διάσημη Tagliata του Barlucchi με 18€.
Η τοποθεσία του στο κέντρο της Αθήνας και η διακόσμηση με κεντρικό concept την φύση δια χειρός των αρχιτεκτόνων Γιώργου Γαβαλά και Γιάννη Μουρίκη κάνουν το Gallo Nero ιδανική επιλογή για τα business lunches, ενώ κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο d.j. ανεβάζει τους τόνους με ιταλική μουσική και μπορείς να δειπνήσεις με τη συνοδεία του «Laura non c’e» χαζεύοντας το γειτονικό Πάρκο.
Athens Park Hotel, Λ. Αλεξάνδρας τηλ: 210 8894500