• WHAT’S DELUXE
  • FASHION
  • BEAUTY
  • PERISCOPE
  • VIPARADE
  • DECO
  • TRAVELLING
  • TASTE & STYLE
  • INTERVIEW
  • GOODLIFE
  • DESIGN
  • DELUXE ARCHIVE
  • Contact
Deluxe
  • WHAT’S DELUXE
  • FASHION
  • BEAUTY
  • PERISCOPE
  • VIPARADE
  • DECO
  • TRAVELLING
  • TASTE & STYLE
  • More…
    • INTERVIEW
    • GOODLIFE
    • DESIGN
    • DELUXE ARCHIVE

TASTE & STYLE

Let Us Do The Cooking – The Brunch Edition από το Winter Garden City Lounge

DELUXE Magazine 27 Ιανουαρίου 2021

Η υπηρεσία Let Us Do The Cooking από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη καθημερινά με πρόθεση να καταπλήξει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης με την ομάδα της κουζίνας και του ζαχαροπλαστείου, με επικεφαλής τον Pastry Chef Ευγένιο Βαρδακαστάνη, παρουσιάζουν ένα νέο μενού για brunch, εμπνευσμένο από το διάσημο Weekends at Winter Garden, το οποίο τώρα μπορείτε να απολαύσετε στην άνεση του σπιτιού σας!

Μια εξαιρετική ποικιλία από αλμυρά και γλυκά εδέσματα και χειροποίητα αρτοσκευάσματα, συνθέτουν ακόμη μια κομψή γαστρονομική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. Το μενού περιλαμβάνει φρεσκοψημένα κρουασάν, παραδοσιακό τσουρέκι αρωματισμένο με μαστίχα, baton καραμελωμένης σφολιάτας συνοδευόμενα από φρέσκο βούτυρο, μέλι πεύκου και μαρμελάδα με φρούτα του δάσους.

Η εμπειρία συνεχίζεται με μια παρουσίαση από καπνιστό σολομό και balik με αβοκάντο και αυγό ορτυκιού, βασιλικό καβούρι και φύλλα πράσινης σαλάτας. Για κυρίως, θα γευτείτε ζυμαρικά candele γεμιστά με σιγομαγειρεμένο μοσχάρι, μανιτάρια, χειμωνιάτικη τρούφα, γκρατινέ με γραβιέρα Κρήτης, καθώς επίσης και θαλασσινά -γαρίδες και χτένια- μαγειρεμένα με μαραθόριζα, σπανάκι και καπνιστό χέλι στη σχάρα που θα σας ταξιδέψουν.

Μια απολαυστική τάρτα αχλάδι με κρέμα αμυγδάλου, πραλίνα φουντουκιού και λεμόνι ολοκληρώνει με τον πιο γλυκό τρόπο το οικογενειακό σας brunch. Ανοίγοντας τα κουτιά θα αντικρίσετε ένα εξαιρετικό μενού τεσσάρων ατόμων με μοναδική παρουσίαση μέσα σε πυρίμαχες πορσελάνες και μια αυθεντική λευκή λινή πετσέτα με κεντημένο το οικόσημο του ιστορικού ξενοδοχείου, τα οποία έπειτα παραμένουν στη συλλογή σας.

Για εκείνους που επιθυμούν να εμπλουτίσουν ακόμα περισσότερο τη γευστική τους εμπειρία, ο Chef προτείνει το Caviar & Champagne Brunch, με το οποίο η εμπειρία απογειώνεται προσθέτοντας στο μενού μία σαμπάνια TAITTINGER BRUT 750ml και χαβιάρι ROYAL GOLD RESERVE 30gr.

Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία υπόσχεται να μεταφέρει υπέροχες γεύσεις κι αρώματα στο σπίτι δημιουργώντας για εσάς το πιο εκλεπτυσμένο brunch.

Παραγγελίες καθημερινά 11.00-19.00 στο 210-3330748.

Tags: Brunch, deluxe, Grande Bretagne, Let Us Do The Cooking, Winter Garden City Lounge, Μεγάλη Βρεταννία

Σχολιάστε εδώ Ακύρωση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτή η φόρμα συλλέγει το όνομά σας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και το περιεχόμενό σας, ώστε να μπορούμε να παρακολουθούμε τα σχόλια που διατίθενται στον ιστότοπο. Για περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε την πολιτική απορρήτου μας.

Σχετικές αναρτήσεις

Γιορτάστε το Πάσχα με την οικογένεια και τους αγαπημένους σας στο NJV Athens Plaza!

Αυθεντικό Πάσχα στην καρδιά της Αθήνας με το St. George Lycabettus!

To NJV Athens Plaza, τιμά την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και την φέρνει με την Υπηρεσία Catering στο σπίτι σας!

Ο Νέος Βιότοπος του NYNESTI: Γαστρονομία, Τέχνη & Βιωσιμότητα

Chamomile Living Afternoon Tea στο La Suite Lounge

Προτάσεις για μια ρομαντική απόδραση στα Ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία & King George!

#Insta...moments

Deluxe
Πολυτέλεια δεν είναι το αντίθετο της ανέχειας, είναι το αντίθετο της χυδαιότητας
- Coco Chanel -
  • Home
  • Terms of use
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Contact
© 2025 - Deluxe. All Rights Reserved.