Simul gastronomic in situ
Ο chef Nίκος Θωμάς μαζί με την ομάδα του συνεχίζουν να δημιουργούν πρωτότυπα πιάτα που σε ξαφνιάζουν αναπάντεχα όπως το Carpaccio από ψάρι ημέρας, με κινόα, εσπεριδοειδή και βασιλικό, το Τartare γαρίδας με μύδια τουρσί και ταραμά πάνω σε λαζάνι με μελάνι σουπιάς ή η Μοσχαρίσια ουρά bourgignon με τηγανητά νιόκι… και η κάρτα του Simul συνεχίζει το γαστρονομικό της ταξίδι χρησιμοποιώντας αγνά υλικά, αγαπημένα ή λιγότερο γνωστά, ενώ τα γλυκά υπογράφει από φέτος, ο ταλαντούχος pastry chef Xρήστος Βεργάδας.