Super delicious workshop – Συνταγές για τα πιο γευστικά εκλέρ!
Ένα ακόμη λαχταριστό biscotto workshop με θέμα τα εκλέρ και τις νέες τάσεις της ζαχαροπλαστικής θα γίνει την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.
Ο pâttisier Κωνσταντίνος Τσενικίδης θα δείξει συνταγές και μυστικά για επιτυχημένα εκλέρ, θα μιλήσει για το διάσημο γλυκό αλλά και τη ζαχαροπλαστική που τα τελευταία χρόνια αλλάζει, θα παρουσιάσει τις 4 ολοκαίνουργιες γεύσεις των εκλέρ του, και, φυσικά, θα δοκιμάσετε τις δημιουργίες του!
Τι θα δοκιμάσετε; Ετοιμαστείτε:
Εκλέρ πραλίνας: με crémeux πραλίνας με τραγανή φεγετίνη και supreme σοκολάτας Orizaba Valrhona.
Εκλέρ καραμέλα – βανίλια: με κρέμα patisserie καραμέλας αρωματισμένη με βανίλια Ταϊτής, αλμυρή καραμέλα βουτύρου και supreme σοκολάτας Weiss caramel.
Εκλέρ lemon: με mousseline λεμονιού και supreme σοκολάτας Opalys Valrhona, αρωματισμένη με ξύσμα λεμονιού.
Εκλέρ Dulcey passion fruit: με montée σοκολάτας Dulcey, αρωματισμένη με Τόνκα, crémeux passion fruit mango, τραγανή φεγετίνη με passion fruit και Namelaka Dulcey με passion fruit.
Θα δυσκολευτείτε να επιλέξετε ποιο θα γίνει το αγαπημένο σας. Πιστεύουμε ότι θα σας αρέσουν όλα.
Παρασκευή 5 Οκτωβρίου
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Είσοδος ελεύθερη
Για κρατήσεις: 2310-253878