Spala, η νέα γευστική άφιξη της Μυκόνου
Με το Spala, ένα νέο all day surf and turf εστιατόριο στη Μύκονο, υποδέχεται την καλοκαιρινή σεζόν ο όμιλος nice n easy. Αν ετοιμάζεστε να επισκεφθείτε το νησί για το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος, αλλά και μετά, ανακαλύψτε το καινούργιο στέκι για τους καλοφαγάδες στην Πλατεία Αλευκάντρας στη Μικρή Βενετία, δίπλα ακριβώς από το organic restaurant nice n easy.
Στο Spala ποιοτικά κρεατικά και φρέσκα ψάρια και θαλασσινά συνδυάζονται δημιουργικά στο μενού και ενίοτε και στο ίδιο πιάτο! H surf πλευρά του έχει αστακό, φρέσκα ψάρια ημέρας και άλλες γεύσεις από τη θάλασσα, ενώ η turf πλευρά του έχει βιολογικά κρέατα σε διάφορες κοπές όπως picanha, rib eye, tagliata, fillet.
Το μενού που έχoυν επιμεληθεί ο executive chef Χρήστος Αθανασιάδης και ο chef de cuisine Αλέξης Βαρσάμης, βασίζεται στη farm-to-table φιλοσοφία των εστιατορίων του ομίλου και παντρεύει τις γεύσεις ενός κλασσικού grill house με τα ποιοτικά προϊόντα, τις εκλεκτές πρώτες ύλες και τα εξαιρετικά συστατικά και μυρωδικά από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Γευστικά πιάτα πρωινού, όπως Pancakes από αλεύρι quinoa, φρούτα του δάσους (goji berries, λευκά μούρα, cranberries) & Κορινθιακή σταφίδα “golden black” συνοδεία maple syrup ή θυμαρίσιο μέλι, “Τα αυγά του γελαδάρη” πάνω σε tortilla, ψημένα σε πικάντικη σάλτσα με αβοκάντο και κόκκινα φασόλια, πιάτα ορεκτικών όπως Carpaccio από American wagyu beef αρωματισμένο με λάδι λευκής τρούφας, πιάτα κρεατικών όπως Galician rib eye φιλέτο μπριζόλας ξηρής ωρίμανσης 45 ημερών 400γρ, ταλιάτα picanha USA wagyu beef πάνω σε άγρια ρόκα με φλούδες μαύρης τρούφας και ανθό αλατιού, ποικιλίες κρεατικών όπως Tomahawk από premium μοσχαρίσιο κρέας και Νοτιοαφρικάνικα μπαχαρικά και επιλογές από πιάτα θαλασσινών όπως χταπόδι ψητό πάνω σε πικάντικη μελιτζανοσαλάτα. Ολοκληρώστε το γεύμα σας στο Spala με μια ποικιλία από επιδόρπια όπως mouse από λευκή και μαύρη σοκολάτα Valrhona και μπακλαβάς από φιστίκι Aιγίνης με παγωτό καϊμάκι.
Spala
Πλ. Αλευκάντρας
Χώρα, Μύκονος
+30 2289025421