«Ημέρα Θερισμού Ελληνικής Γης»
Η Amstel, η οποία παράγεται από το κριθάρι της ελληνικής γης, γιόρτασε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την «Ημέρα Θερισμού Ελληνικής Γης», μια γιορτή που θεσμοθέτησε για να τιμήσει τους Έλληνες παραγωγούς που της προσφέρουν εδώ και 7 χρόνια το κριθάρι τους. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στον Αλμυρό Βόλου με ένα μεγάλο παραδοσιακό πανηγύρι στο οποίο συμμετείχαν παραγωγοί και συνεργάτες της AMSTEL καθώς και πλήθος κόσμου από την τοπική κοινωνία.
Με μία πλούσια ιστορία περισσότερων από 50 χρόνων, η μπίρα AMSTEL παράγεται από υψηλής ποιότητας ελληνικό κριθάρι το οποίο της εξασφαλίζει την μοναδική και αξεπέραστη γεύση της και την τοποθετεί σταθερά στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών. Καθημερινά περισσότεροι από 3.000 Έλληνες παραγωγοί κριθαριού και 1.000 εργαζόμενοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να απολαμβάνουν όλοι οι Έλληνες την αγαπημένη τους μπίρα.