Βραβείο στη γεύση και στην ελληνική κουζίνα
Στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία το περιοδικό Αθηνόραμα και ο Alpha Guide απένειμαν όπως κάθε χρόνο τα βραβεία Χρυσοί Σκούφοι για τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας, καθώς και τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας. Φέτος οι προβολείς της βράβευσης στράφηκαν στην υψηλή ποιότητα της ελληνικής κουζίνας, ως ένα σημαντικό κεφάλαιο που μπορεί να ενισχύσει τη βαριά βιομηχανία της χώρας, τον τουρισμό.
Photo: Γεωργιάννα Χιλιαδάκη, Νίκος Ρούσος, Νίκος Πουλιάσης, Έκτορας Μποτρίνι, Δόξης Μπεκρής, Αντώνης Πετρέλης, Λευτέρης Λαζάρου